Not known Factual Statements About poceni prenosni računalnik

Wiki Article

Tretjeosebni piškotki Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev in najbolj priljubljene strani.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.

Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam. Za več informacij preberite naš pravilnik o zasebnosti.

To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov. Strinjam se

Smo spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo računalniške, gaming in ostale tehnološke napredne opreme. Naš cilj je ponuditi čimveč različnih popularnih znamk po konkurenčni ceni. Z veseljem svetujemo pri nakupu in smo z vami tudi po nakupu. Hvala za zaupanje, ekipa EIGRE.si

Na Altstore vam izkušeni prodajalci pomagamo izbrati prave komponente za vaš računalnik. Računalnik lahko tudi na vašo željo sestavimo, s čimer vam bomo zagotovili brezhibno delovanje. 

Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov. Strinjam se

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr.

Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

Na trgu vzdrževanja in popravila računalnikov je veliko podjetij in strokovnjakov. V Vuhred lahko uporabite imenik StarOfService, ki vam olajša iskanje pravega strokovnjaka. Samo izberite ustrezno kategorijo in sledite navodilom.

Na zalogi pri dobavitelju 743,ninety five € V KOŠARICO Izdelek je baterija za mobitel na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

na pokopališču RADLJE OB DRAVI. Sv. maša bo po pogrebu. Žara bo položena v poslovilno vežico Radlje ob Dravi na dan pogreba ob ten.00. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Žalujoči:

one. Splošno o piškotkih 1.1. Kaj so piškotki Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina sodobnih spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, torej oseb, ki s svojimi napravami katerimi dostopajo določene spletne strani na internetu.

Omogočajo zagotavljanje vsebin za objavo v socialnih omrežjih in si zabeležijo vaše odločitve, da lahko zagotavljajo bolj osebno in izboljšano uporabniško izkušnjo.

two. Dovoljenje za uporabo piškotkov Če so vaše nastavitve v brskalniku s katerim obiskujete spletno mesto takšne, da sprejemajo piškotke, pomeni, da se z njihovo uporabo strinjate.

Report this wiki page